• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Arequipa & Colca Canyon

Condors komen overal in de Andes voor en kunnen ook overal gespot worden, maar nergens in Zuid-Amerika kun je ze zo goed zien als in de Colca Canyon in Peru. staat eerste rang als de indrukwekkende vogels over u heen vliegen, en de schaduw die dan over u heen valt is overweldigend!Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bestemmingen in Arequipa & Colca Canyon
Reisinformatie Arequipa & Colca Canyon

Condors komen overal in de Andes voor en kunnen ook overal gespot worden, maar nergens in Zuid-Amerika kun je ze zo goed zien als in de Colca Canyon in Peru. staat eerste rang als de indrukwekkende vogels over u heen vliegen, en de schaduw die dan over u heen valt is overweldigend!


Arequipa


De stad Arequipa is het startpunt voor de excursies naar de Colca Canyon maar de stad zelf is ook een grote trekpleister. In het centrum ligt het gezellige Plaza de Armas, dé ontmoetingsplek voor de locals, waar hun belangrijkste gebouwen staan zoals de prachtige kathedraal. Maar de topper is het Santa Catalinaklooster, een enorm complex met straten en pleintjes, bijna een dorp op zich.

Lees meer over Arequipa >


Colca Canyon

Nergens in Zuid-Amerika kun je condors spotten als in de Colca Canyon. Hier vliegen de enorme vogels als een schaduw over je heen. Echt enorm spectaculair!

Lees meer over de Colca Canyon >