• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Vakantie Azië

Een reis door Azië is een bijzondere ervaring. Reis door ongerepte nationale parken, proef het fantastische streetfood, geniet van mystieke en kleurrijke tempels en ontmoet de altijd vriendelijke bevolking. Een ontspannen verblijf in een van de paradijselijke strandbestemmingen maakt uw reis door Azië compleet.

ga direct naar:

Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Azië

Landen en regio's

Een vakantie naar het veelzijdige Azië. Er zijn talloze mogelijkheden voor dit continent. Cultuur, natuur, ontspanning of een combinatie van deze factoren. Ieder land heeft wel iets bijzonders. De geisha’s in Japan, de Angkor Wat tempels in Cambodja of de tropische stranden van Thailand. Welke bestemming spreekt u het meeste aan? Bekijk hieronder de mogelijkheden.


Cambodja

Ontdek Cambodja met de beroemde Angkor Wat tempels of de hoofdstad Phnom Penh. Ook goed te combineren met Laos, Vietnam of Thailand.
Lees meer over een rondreis Cambodja >


Hongkong

Achter de imposante skyline van Hongkong gaat een wereld van contrasten schuil. U vindt er rustige parkjes, trendy uitgaanswijken en een sfeervolle mengeling van tempels en souvenirstalletjes, omgeven door bekende designer modewinkels en statige boulevards.
Lees meer over een rondreis Hongkong >


Indonesië

Geniet in Indonesië van de uitgestrekte laagvlakten, rijsterassen en theeplantages. Maar ook van vulkanen, jungle en de prachtige eilanden!
Lees meer over een rondreis Indonesië >


Japan

Japan is een bijzonder land met een enorme aantrekkingskracht. Tip: reis in het voorjaar dan ziet u de prachtige Japanse kersenbloesem.
Lees meer over een rondreis Japan >


Laos

Laos staat voor tempels, sobere monniken, een mysterieuze kruikenvlakte en vele etnische minderheden. Een bijzonder land dat voor veel indrukken zorgt.
Lees meer over een rondreis Laos >


Malediven

Een paradijs op aarde: de Malediven! De perfecte bestemming om te ontspannen op een hagelwit strand bij een helderblauwe zee. Ook heerlijk voor een huwelijksreis.
Lees meer over een vakantie op de Malediven >


Maleisië

Ontdek de veelzijdigheid van Maleisië: afwisselende natuur, mooie stranden en bovenal een vriendelijke bevolking.
Lees meer over een rondreis Maleisië >


Myanmar

Ondanks de roerige geschiedenis heeft dit land zijn cultuur en charme weten te behouden. Een puur, écht en authentiek land in Azië.
Lees meer over een rondreis Myanmar >


Singapore

Singapore biedt naast het moderne zakencentrum, ook oude wijken zoals Chinatown en Little India. Een heerlijke combinatie van oud en nieuw voor uw rondreis.
Lees meer over Singapore >


Sri Lanka

Laat u langs de eeuwenoude boeddhistische cultuur voeren in Sri Lanka. Indrukwekkende tempels, theeplantages, gevarieerd landschap en natuurreservaten laten u een puur stukje Azië zien.
Lees meer over een rondreis Sri Lanka >


Thailand

Thailand is een exotische bestemming die enorm veel te bieden heeft voor een prachtige rondreis: tempels en natuurgebieden in het Noorden, tropische eilanden in Zuiden. Tip: vergeet niet de Thaise curry te eten.
Lees meer over een rondreis Thailand >


Verenigde Arabische Emiraten

Dubai is de ideale bestemming voor een citytrip. Maar ook de overige emiraten, zoals Abu Dhabi, zijn populair met moderne zakencentra. Een leuk contrast met de sprookjesachtige Arabische wereld.
Lees meer over een vakantie Dubai en de Emiraten >


Vietnam

In Vietnam treft u schitterende natuur in combinatie met de eeuwenoude geschiedenis. Must-sees zijn Halong Bay en de drukke steden Hanoi en Ho Chi Minh-stad.
Lees meer over een rondreis Vietnam >