• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Vakantie Australië, Nieuw-Zeeland & The Pacific Islands

Op reis naar Australië, Nieuw-Zeeland of The Pacific Islands? Wij luisteren naar uw wensen en geven advies uit eigen ervaring. Ontdek de ongerepte natuur, de bruisende steden en de prachtige stranden.

ga direct naar:Onze bestemmingen in Australië, Nieuw-Zeeland & The Pacific
Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Reisinformatie Australië, Nieuw-Zeeland & The Pacific

Landen en regio's

Een vakantie naar Australië of Nieuw-Zeeland staat bij veel reisliefhebbers hoog op het verlanglijstje. Het is misschien een lange vliegreis maar u krijgt er o-zo veel moois voor terug. Prachtige natuur, exotische duikspots, dynamische steden en witte stranden. Wie wil dat nou niet?

Rondreis Australië

Australië heeft unieke flora en fauna, een uitgestrekte Outback en levendige steden. Huur een auto of camper en trek in uw eigen tempo door dit immense land. Een echte aanrader!

Lees meer over een rondreis Australië >

Rondreis Nieuw-Zeeland

Kies voor een rondreis Nieuw-Zeeland en ontdek dit avontuurlijke land met spectaculaire natuur. De ruige natuurgebieden maken een diepe indruk. Ga de avontuurlijke bergen in of geniet juist van het vlakke landschap aan de kust. De perfecte omstandigheden om te genieten van een geweldige rondreis.
Lees meer over een rondreis Nieuw-Zeeland >

Vakantie Fiji

Voor of na uw rondreis Australië of Nieuw-Zeeland een weekje ontspannen? Kies dan voor tropisch Fiji en laat u verwennen door de vriendelijke bevolking.
Lees meer over een vakantie Fiji >

Vakantie Frans-Polynesië

Droomt u over eilanden als Tahiti of Bora Bora in Frans-Polynesië? Wij wel! Prachtige witte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee die voor verkoeling zorgt.

Lees meer over een vakantie Frans-Polynesië >

Vakantie Cook Islands

Kia Orana! Ook wel welkom op de Cook Islands. Dit is een kleine eilandengroep in de Stille Oceaan met alle facetten voor een heerlijk verblijf: witte stranden, een azuurblauwe zee, lagunes en prachtige natuur.

Lees meer over een vakantie Cook Islands >

Stopovers tijdens uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland

Combineer uw rondreis Australië of Nieuw-Zeeland met een stopover op een van de eilanden van Fiji, Frans-Polynesië of Hawaii. Nieuwsgierig naar Azië? Kies dan voor een stopover in bijvoorbeeld Dubai. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarover we u graag adviseren.