• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Iguazu & Ibera

De Iguazú-watervallen zijn een absoluut hoogtepunt van uw rondreis Argentinië. U kunt op alle niveaus dichtbij het water komen zodat u steeds een andere aanblik op het naar beneden stortende water heeft.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Iguazu & Ibera

De Iguazú-watervallen zijn een natuurwonder van wereldformaat. Ruim 400 kilometer naar het zuiden liggen de moerassen van Iberá, ook wel de Pantanal van Argentinië genoemd. Deze twee highlights zijn goed te combineren en een waar hoogtepunt van uw rondreis Argentinië.


De watervallen van Iguazú

Iguazu ligt in het uiterste noordoosten van Argentinië op de grens met Brazilië. Een natuurwonder, dat geen enkele reiziger mag missen tijdens zijn rondreis Argentinië.
Lees meer over de watervallen van Iguazú >


De moerassen van Iberá

Ruim 13.000 km2 van de Iberá moerassen is sinds kort beschermd natuurgebied. Er komen veel bijzondere waterplanten voor en het gebied is rijk aan wild: krokodillen, moerasherten, slangen, capibara’s en honderden vogelsoorten.
Lees meer over de moerassen van Iberá >