• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Peak-Nic Tour Jasper

Indicatieprijs € 105,- p.p. Meer infoImpressies
Over Peak-Nic Tour Jasper

Uitgerust met een rugzak vol ingrediënten en kookgerei maakt u een stevige wandeling naar een van de mooiste bergtoppen. Eenmaal op de top leert u een heerlijke maaltijd te bereiden in 'the great outdoor' en geniet u van een panoramisch uitzicht.

Inbegrepen

 • Excursie volgens beschrijving in internationaal gezelschap.

Niet inbegrepen

 • Transfer; u dient op eigen gelegenheid naar het vertrekpunt van de excursie te gaan.

Excursie:
Peak-Nic Tour Jasper
Locatie:
Jasper National Park
Indicatieprijs:
€ 105 (per persoon)Aanvang

Naar keuze om 10.00 uur of 18.00 uur.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Circa 3 uur.

Het Nationale Park Jasper is een absolute 'must' tijdens uw reis door West-Canada.
Evenals Banff National Park ligt ook Jasper in de Rocky Mountains en vindt u er vele bossen, meren en natuurlijk indrukwekkende berggebieden waar u diverse wandelingen kunt maken. Maligne Lake is één van de bekendste meren van West-Canada en wellicht ook wel van geheel Canada en is dan ook een echte 'must see'. Maak een boottochtje naar Spirit Island, in het midden van het meer, het meest gefotografeerde eiland van het park.
Er liggen verschillende gletsjers in het park, waaronder de Columbia Icefield. Deze gletsjer ziet u wanneer u van Jasper naar Banff rijdt over de Icefields Parkway, een van de bekendste snelwegen door de bergen van de Rocky Mountains.