• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Banff National Park

Banff in de provincie Alberta is een dorp in het gelijknamige nationale park, wellicht het beroemdste van heel Canada.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Banff National Park compleet te maken.

Banff Gondola Ride

Een adembenemende rit per gondel brengt u naar de top van Sulphur Mountain voor een fantastisch uitzicht over Banff en omgeving. Boven op de berg kunt u verschillende hiking trails volgen om daarna te eindigen in een van de restaurants.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Three Sisters Peaks Tour

Het ruige berglandschap vanuit de lucht ervaren? U vliegt over de Three Sisters, een karakteristiek trio van bergtoppen.

Indicatieprijs 115,- p.p. | Meer info >

Evening Wildlife Safari

In de vroege avond gaat u op zoek naar wilde dieren in het Banff National Park. Een deskundige gids geeft u achtergrondinformatie. De kans is groot dat u wild ziet, zoals zwarte beren, de big horn sheep of een eland.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

6 Glaciers & Twin Falls Hike

Een must do bij de Canadese Rockies! Cline River ligt halverwege de Icefields Parkway, tussen Banff en Jasper in. De tour bestaat uit een 20 minuten durende scenic flight, waarna u uit kunt stappen om een wandeling van ongeveer een uur te maken. Aanschouw de spectaculaire bergtoppen met ijzige gletsjers van bovenaf en vlieg over azuurblauwe meren. Wie weet spot u tijdens de wandeling zelfs beren! Na de wandeling stapt u weer in de helikopter en vliegt u terug naar Cline River.

Indicatieprijs 325,- p.p. | Meer info >

Paardrijtocht Sundance Loop

Deze paardrijtocht is geschikt voor beginners en gevorderde ruiters. U volgt de loop van de Bow-rivier en rijdt langs de Sulphur Mountains. Dat is genieten van spectaculaire uitzichten op de Rockies.

Minimum leeftijd is 6 jaar.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Banff Lake Cruise

Stap aan boord voor een schilderachtige cruise op Lake Minnewanka en vaar door het spectaculaire landschap van de Canadese Rockies.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Banff National Park

Banff in de provincie Alberta is een dorp in het gelijknamige nationale park, wellicht het beroemdste van heel Canada.


Hotels in Banff

Wij bieden diverse hotels aan voor een verblijf in het plaatsje Banff, vlakbij het gelijknamige nationale park. Het plaatsje Banff is een gezellig wintersportplaatsje met diverse winkeltjes, bars en restaurantjes. In het dorpje kunt u diverse excursies boeken, zoals paardrijden, kanovaren of begeleide wandelingen.
Bekijk onze hotels in Banff >


Excursiemogelijkheden in Banff

U kunt hier vele prachtige wandelingen maken door de bossen. Bij de ingang van het nationale park staan de verschillende wandelroutes aangegeven met de bijbehorende afstanden en moeilijkheidsgraad. De wandelroutes duidelijk aangegeven en u kunt de pijlen volgen voor de juiste route. Kijkt u goed om u heen, wie weet 'spot' u wildlife zoals een van de vele beren, of elanden ('mooses') of bijzondere vogelsoorten. Let er wel op dat u in hún habitat loopt en dat de dieren die er lopen niet tam zijn!