• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Bryce Canyon

Bryce Canyon is schitterend! Als je van de mooiste zonsondergang wil genieten ga dan naar de Paria View. Zorg dat je op tijd bent, dan is het nog rustig en dan heeft het mooiste uitzicht.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Bryce Canyon National Park compleet te maken.

Paardrijden Bryce Canyon N.P.

Maak onder begeleiding van een gids een paardrijtocht door het Bryce Canyon National Park, langs hoodoo’s en natuurlijk gevormde rotsachtige amfitheaters.

Indicatieprijs 73,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon, een nationaal park in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Utah, is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties, hoodoo's. De afgesleten toppen zorgen voor prachtige formaties die in het zonlicht erg mysterieus lijken. De zon zorgt voor prachtige kleurschakeringen van de rotsen, die variëren van roze naar oranje.

Reizen door Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon is een absoluut hoogtepunt van uw rondreis West-Amerika. Er zijn vele reizen binnen ons aanbod die Bryce Canyon aan doen.
Bekijk onze rondreizen Bryce Canyon >


Hotels Bryce Canyon National Park

Een bezoek aan Bryce Canyon begint natuurlijk met het boeken van een geschikt hotel. Wij bieden diverse hotels aan in Bryce Canyon, zowel in het park als in de directe omgeving. Staat uw gewenste hotel er niet bij? Vraag het dan aan onze reisspecialisten. Zij kunnen u meerdere mogelijkheden aanreiken.


Activiteiten in Bryce Canyon National Park

In dit park rijdt een gratis shuttlebus van het ene uitzichtspunt naar het andere, waar u vooral bij het op- en ondergaan van de zon van een wonderbaarlijk uitzicht geniet.
In Bryce Canyon kunt u wandelen, met of zonder gids, of met een muilezel/ paard het park verkennen. Wij raden u aan om minimaal twee nachten te verblijven in Bryce Canyon.