• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Grand Canyon National Park

Bij een verblijf in de Grand Canyon is een helicoptervlucht een absolute must. Vanuit de helicopter heb je een prachtig zicht over de immense kloof en zie je pas écht hoe groot hij is. Zo'n ervaring vergeet je niet snel meer!



Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Grand Canyon National Park compleet te maken.

Majestic Tour

Tijdens deze rondvlucht over de Grand Canyon ziet u verschillende en mooie plekjes van deze canyon. U vliegt over de South Rim van de Grand Canyon langs Grandview Point, over het breedste en diepste gedeelte van de Canyon. Geniet van een adembenemend uitzicht door de grote ramen terwijl u over de Colorado River vliegt. Ook ziet u de Tower of Ra en de Vishnu Schist voordat u terugvliegt door de Dragon Corridor naar Grand Canyon National Park Airport. Een onvergetelijke ervaring.

Indicatieprijs 251,- p.p. | Meer info >

North Canyon Tour

Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon is een adembenemende ervaring! Papillon Helicopters organiseert diverse vluchten, zo ook de North Canyon Tour. Tijdens deze excursie van circa 30 minuten brengt de helikopter u boven een van de diepste delen van de Grand Canyon, de 'Dragon Corridor'. Vanaf Grand Canyon Airport vliegt u over de South Rim. U ziet de bijzondere geologische verschillen tussen de noord- en de zuidkant. Aan welke kant van het toestel u ook zit, aan boord kunt u fantastische foto's maken van het natuurgeweld onder u. Houd uw camera gereed!

Indicatieprijs 205,- p.p. | Meer info >

Grand Kingdom Tour

U vliegt naar de East Rim, waar de Colorado River vanuit Painted Desert het park binnenstroomt. Dit gedeelte van de kloof heeft spectaculaire vergezichten over een groot deel van de canyon. Bij helder weer kunt u kilometers ver weg kijken. U ziet 'Dragon Corridor', een van de diepste delen van de kloof van maar liefst 17 kilometer. Daarna vliegt u over de North Rim terug naar Grand Canyon Airport. Aan boord kunt u fantastische foto's maken zodat u een blijvende herinnering heeft aan deze onvergetelijke ervaring!

Indicatieprijs 304,- p.p. | Meer info >

Grand Discovery Air Tour

Tijdens deze rondvlucht over de Grand Canyon ziet u de mooiste en bekendste gebieden van deze canyon. U vliegt naar het oostelijke deel van de canyon en ziet achtereenvolgens Zuni Point, Corridor, de Desert View Watchtower met een adembenemend uitzicht, de Painted Desert en het Navajo Indian Reservaat aan de oostzijde van de Colorado River. Daarna keert het vliegtuig om en ziet u de North Rim. De vlucht begint en eindigt op het Grand Canyon National Park Airport, waar u op eigen gelegenheid naar toe gaat.

Indicatieprijs 138,- p.p. | Meer info >



Reisinformatie Grand Canyon National Park

Een van de bekendste Nationale Parken in Amerika is de Grand Canyon in de staat Arizona. Het wordt beschouwd als een van de zeven natuurlijke wereldwonderen. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado River deze kloof in de bodem ingeslepen. Het Nationale Park wordt in twee helften verdeeld (North Rim en South Rim), die hemelsbreed maar 16 kilometer van elkaar zijn verwijderd, echter als u met de auto van de noordzijde naar de zuidzijde wilt rijden, moet u een afstand van ruim 300 kilometer afleggen!

Uitkijken over de Grand Canyon

U kunt de Grand Canyon bekijken vanaf de verschillende uitkijkpunten aan zowel de South Rim als de North Rim. Met name bij zonsopgang of zonsondergang ziet u prachtige kleurschakelingen in de ravijnwanden door de aanwezigheid van mineralen.


Excursies in de Grand Canyon

In het Grand Canyon National Park kunt u vele excursies ondernemen, zoals het ravijn afdalen via wandelpaden, paardrijtochten maken of rondvluchten boven de canyon maken per helikopter of vliegtuig. Vraag onze reisspecialisten naar de prijzen en mogelijkheden.


Reizen naar de Grand Canyon

De Grand Canyon is een absolute highlight tijdens uw rondreis Zuidwest-Amerika. Wij raden u aan om minimaal 2 nachten in (of nabij) het nationale park te verblijven, zodat u minmaal één dag de tijd heeft om dit wereldwonder te aanschouwen. Veel van onze reizen door West-Amerika zullen de Grand Canyon aandoen. U kunt alle autoreizen uit ons aanbod eventueel met een extra nacht verlengen om optimaal van de Grand Canyon te genieten.
Bekijk onze reizen Grand Canyon >