• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis The Deep South

Reis langs alle muzikale Amerikaanse steden en beleef Amerika op haar best: eindeloze wegen, country, blues en rock and roll op volle sterkte uit de autoradio en prachtige koloniale huizen langs de route. The Deep South is een paradijs voor muziekliefhebbers!

ga direct naar:

 • Historic Plantations Overnacht in voormalige plantagehuizen en Antebellum Huizen in het 'diepe zuiden' van Amerika. Wat ons betreft een onvergetelijke ervaring.
  Lees meer
 • Rhythm, Blues & Beaches Beleef de blues, jazz en rock 'n roll in New Orleans, Memphis en Nashville. Deze regio is perfect te combineren met een rondreis Florida.
  Lees meer
 • The Deep South & Carolinas Muziek, geschiedenis en natuur staan centraal tijdens deze unieke reis door het zuiden van Amerika. De ontspannen sfeer in dit deel van het land is een ware verrassing!
  Lees meerReizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar The Deep South compleet te maken.

Elvis Experience Tour + Airplanes

Treed in de voetsporen van de 'King of Rock 'n Roll' in Graceland, het huis waar Elvis Presley van 1957 tot zijn dood in 1977 woonde. Wandel door de vertrekken van Graceland, waaronder de woonkamer, eetkamer, poolkamer en de bekende Jungle Room en zie en hoor tijdens de audiotour hoe Elvis leefde. Naast deze audiotour door Graceland heeft u toegang tot het Elvis: museum. Zie hoe Elvis een ster werd en aanschouw zijn vele jumpsuits en gouden platen. Bewonder de bekende pink cadillac en de rest van zijn enorme wagenpark in het Presley Motors Automobile Museum. Tevens mag u de de twee privé-vliegtuigen van The King van binnen bekijken.

Indicatieprijs 65,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie The Deep South

Het zuidoosten van Amerika, ook wel The Deep South, omvat de staten Mississippi, Tennessee, Louisiana, Alabama, Georgia en North & South Carolina. In diverse steden en gebieden in The Deep South en Texas bieden wij verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Amerika.

 

Reizen in The Deep South

Wij bieden diverse rondreizen aan door The Deep South die alle highlights aan doen. Uiteraard bent u vrij om bij ons de reizen aan te passen volgens uw eigen wensen.
Bekijk onze reizen in The Deep South >

 

Excursies en activiteiten in The Deep South

The Deep South biedt een mix van kleurrijke steden, natuur, muziek, geschiedenis en lekker eten. Deelnemen aan een excursie staat garant voor de ultieme beleving van het charmante zuiden. Van een bezoek aan een historisch plantagehuis en een mysterieuze boottocht door de moerassen van Louisiana tot een culinaire wandeling door de straten van Memphis.
Bekijk een greep uit ons aanbod excursies in The Deep South >

 

Steden en gebieden in The Deep South

New Orleans

Een van de vele muzieksteden in deze regio. In de mysterieuze 'bayou's' (moerassen) rond New Orleans herbergen vele legenden. In de vele restaurants in de stad kunt u genieten van de heerlijke cajun-gerechten.
Lees meer over New Orleans en bekijk ons aanbod >

Memphis

Memphis is toch vooral de stad van Elvis Presley.
Lees meer over Memphis en bekijk ons aanbod >

Nashville

Nashville, de stad van blues, dixieland, soul, country & western en rock 'n roll.
Lees meer over Nashville en bekijk ons aanbod >

North and South Carolina

In de staten North Carolina en South Carolina herleeft het 'oude Zuiden' langs de Mississippi-rivier, waar prachtige landhuizen nog getuigen van het rijke leven van de zuidelijke planters.

Great Smoky Mountains

De Great Smoky Mountains liggen op de grens van de staten Tennessee en North Carolina en staan bekend om hun smoky blue mist die vaak laag over de bergen hangt. De uitzichten vanaf de Newfound Gap Road zijn werkelijk adembenemend en fenomenaal. Vooral vanaf Mortons Overlook bij zonsondergang als de lucht van zachtroze naar paars naar diepblauw kleurt.

Texas

Ook de staat Texas, met de plaatsen Houston en San Antonio, behoort tot deze regio. Texas is, op Alaska na, de grootste staat van Amerika. De 'Lone Star State', zoals de bijnaam van Texas luidt, staat bij velen bekend om de olie, cowboys en ranches.

 

Historische verblijfplaatsen

In de regio vindt u vele voormalige katoenplantages. De huizen van de vroegere plantage-eigenarern zijn vaak prachtige paleisjes. Steeds meer worden deze opengesteld als museum en zijn te bezoeken. Anderen doen tegenwoordig dienst als hotel. Ook de antebellum huizen van de welvarende burgers uit de tijd van vóór de Amerikaans Burgeroorlog vormen een ware trip down memory lane. Ervaar de charme van het zuiden en verblijf in plaatsen als Baton Rouge, Natchez, Savannah en Charleston in accommodaties die zo kenmerkend zijn voor deze regio.
Lees meer over The Inn at Houmas House >
Lees meer over Monmouth Historic Inn >
Lees meer over Old Castillo B&B >
Lees meer over Nottoway Plantation >
Lees meer over Oak Alley Plantation >


Ranches en Cowboys

Texas is de staat van de enorme ranches. Hier vindt u het ware ‘cowboy’-gevoel, iets dat u tijdens een reis door deze staat zeker zult opzoeken.
Lees meer over Mayan Dude Ranch >
Lees meer over Wildcatter Ranch >