• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Tuinroute & Wijngebied

Bezoek de Tuinroute in de maanden september en oktober. De natuur is dan op haar mooist en bij Hermanus zijn dan walvissen voor de kust te zien. Bent u een wijnliefhebber? Franschhoek en Stellenbosch staan bekend om hun fijne proeverijen.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Reisinformatie Tuinroute & Wijngebied

De zuidelijke kustlijn tussen Kaapstad en Port Elizabeth wordt ook wel de Tuinroute genoemd. De naam duidt op het feit dat in het voorjaar – in oktober en november – de flora hier zo uitbundig bloeit dat het net één grote tuin lijkt. Het wijngebied, in de directe omgeving van Kaapstad, met pittoreske plaatsjes als Stellenbosch en Franschhoek, is ook absoluut een hoogtepunt tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika.


Onze reizen naar de Tuinroute en de wijngebieden van Zuid-Afrika

Vele rondreizen in Zuid-Afrika gaan door deze regio.
Bekijk onze reizen naar de Tuinroute & wijngebieden >

Bekende plaatsen en gebieden langs de Tuinroute

Uw vakantie in Zuid-Afrika is niet compleet zonder een bezoek aan de Tuinroute en de wijngebieden. Wij lichten er een aantal aan u toe:

Hermanus & Grootbos

Het plaatsje Hermanus is vooral bekend vanwege de walvissen die u hier langs de kust kunt spotten in de maanden juni t/m november.
Het natuurreservaat Grootbos is een zeer vogelrijk gebied met ongeveer 1100 ha aan fynbos. Een echte bestemming voor de natuurliefhebbers onder u.
Lees meer over Hermanus & Grootbos en bekijk ons aanbod >

Knysna

Knysna is een gezellig plaatsje met veel restaurants en winkeltjes.

Lees meer over Knysna en bekijk ons aanbod >

Oudtshoorn

Het plaatsje Oudtshoorn is vooral bekend vanwege de vele struisvogelboerderijen.
Lees meer over Oudtshoorn en bekijk ons aanbod >

Plettenberg

Plettenberg is een exclusief vakantieoord in een prachtige omgeving dat 's zomers veel bezoekers trekt.
Bekijk ons aanbod in Plettenberg >

Bekende wijngebieden

De Kaapse Zuid-Afrikaanse wijnen zijn wereldberoemd. De Coastal Region is de meest bekende wijnstreek van Zuid-Afrika. Het bestaat uit plaatsen als Stellenbosch, Paarl en Swartland. Binnen deze streek liggen beroemde plaatsen als Franschhoek en Constantia. Het gebied van Stellenbosch telt al meer dan 300 wijnhuizen. Genoeg redenen dus voor wijnliefhebbers om lekker te ontspannen in deze schitterende omgeving.
Bekijk de hotels in Stellenbosch >