• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Serengeti National Park

Het is heel bijzonder om de migratie honderdduizenden wildebeesten, zebra's en impala's te zien. Het wild stond aan de rand van de weg, niet ver van onze safaritruck. Een ballonvaart over dit prachtige natuurgebied maakt de beleving compleet.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Reisinformatie Serengeti National Park

De Serengeti ligt in het noordwestelijke deel van Tanzania en grenst aan het zuidelijke deel van de Masai Mara, Kenia. In dit zeer uitgestrekte wildpark worden veel natuurfilms gemaakt, het is een van de meest indrukwekkende wildparken ter wereld. Tijdens uw rondreis Tanzania kunt u ervaren dat dit niet alleen vanwege de enorme variatie aan wild, de enorme kuddes en de grote populatie aan roofwild is, maar ook om het spectaculaire landschap en de weidse horizonten. De leeuwenpopulatie in de Serengeti is groot en bestaat voornamelijk uit uitgebreide families die binnen hun territoriale gebied jagen op buffels, zebra’s en gnoes. Bijzondere diersoorten die hier voorkomen zijn de gestreepte hyena, de drie jakhalssoorten en de aardwolf. Ook voor vogelliefhebbers is de Serengeti zeker aan te raden.