• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Kaapstad & Omgeving

De Kaapse Zuid-Afrikaanse wijnen zijn wereldberoemd. Bent u een wijnliefhebber en komen namen als Stellenbosch, Swartland en Franschhoek u bekend voor? Reis dan af naar deze regio met meer dan 300 wijnhuizen. Bovendien is Kaapstad een wereldstad die u eens in uw leven gezien moet hebben.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bestemmingen in Kaapstad & Omgeving
Reisinformatie Kaapstad & Omgeving

Kaapstad is de mooiste stad van Afrika en prachtig gelegen aan de Tafelbaai. Geniet van de kleurrijke wijken, restaurants en bars, de Victoria & Alfred Waterfront, ga de Tafelberg op en wandel langs het strand in Camps Bay. Kaapstad is de ideale stad om het schiereiland en de wijnlanden te bezoeken. Neemt u voldoende de tijd, want er is zoveel te zien!

De omgeving van Kaapstad

Bezoek tijdens uw rondreis Zuid-Afrika ook de omgeving van Kaapstad. Denk bijvoorbeeld aan de wijnlanden met proeverijen in Stellenbosch en Franschhoek. Ook de beroemde Tafelberg, die uitkijkt over Kaapstad en de omgeving, is zeker iets wat u niet moet missen!  Wilt u iets unieks zien, ga dan naar Boulders Beach in Simon’s Town en bewonder de wilde pinguïns die hier leven. Op doorreis vanuit Kaapstad?  Dan is Kaapstad een ideaal startpunt voor de Tuinroute of Route 62.