• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Panorama-route

De Panorama-route is bijzonder vanwege de mooie afwisselende natuur in de meest groene kleuren. Van watervallen tot een canyon, van diepe kloven tot panoramische vergezichten. Gaat u met ons mee?Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bestemmingen in Panorama-route
Reisinformatie Panorama-route

De Panorama-route ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika en loopt langs spectaculaire vergezichten en bijzondere natuurverschijnselen. Van watervallen tot een canyon, van diepe kloven tot panoramische vergezichten. Aan de Panorama-route vindt u al deze natuurwonderen in de meest groene kleuren. De route krijgt namelijk redelijk veel regen; in het plaatsje Graskop valt meer dan 1200 mm per jaar. 

Onze reizen in de Panorama-route

In veel rondreizen in Zuid-Afrika is de Panorama-route opgenomen vanwege de diversiteit in de natuur, maar ook omdat het een overgangsgebied is van de bekende Krugerpark naar de Drakensbergen.
Bekijk onze rondreizen >

Bezienswaardigheden Panorama-route

Blyde River Canyon

De Blyde River Canyon is een absolute ‘must see’ tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika. De Blyde River Canyon is de derde grootste canyon van de wereld, na de Grand Canyon in Amerika en Fish River Canyon in Namibië. Een bezienswaardigheid in de 26 kilometer lange canyon zijn de ‘potholes’, enorme slaggaten in het zachter rotsgesteente uitgesleten door de rivieren. De potholes zijn soms wel een meter in diameter. Vanuit het bezoekerscentrum vertrekken meerdaagse wandelpaden door de canyon.

Mac Mac Falls

De Mac Mac Falls zijn watervallen van 56 meter hoog. Het water komt hier vanuit de rotsen naar beneden.

Drie Rondavels

De Drie Rondavels zijn drie uniek gevormde heuvels welke zijn ontstaan door erosie. De naam komt omdat ze lijken op rondavels, de traditionele hutten van de Xhosa stam. Doordat ze bijna 700 m boven het bos uitsteken zijn ze al duidelijk van ver te zien.

Gods Window

Bij Gods Window heeft u op diverse plekken een schitterend uitzicht over het Laagland van de Panorama-route. In de maanden september- maart kan het zijn dat het uitzicht belemmerd wordt vanwege de regen, maar in de overige maanden van het jaar heeft u hier een prachtig uitzicht.