• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Okavango Delta

Wij zijn zelf erg enthousiast over de boottochtjes met een mokoro. Zo kun je het gevarieerde wild het beste spotten. Meer aan bij een van de eilanden en maak een begeleide wandelsafari. De professionele gidsen brengen je naar de mooiste plekjes.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Reisinformatie Okavango Delta

De Okavango Delta is een absolute 'must see' tijdens uw reis door Botswana. In de delta leven enorm veel dieren. Okavango vormt zonder twijfel een van de laatste vrijwel ongerepte natuurgebieden ter wereld.
Van het Angolese hoogland stroomt de Okavango-rivier zuidwaarts, via het noorden van Namibië naar de vlakten van Noord-Botswana. Hier loopt het water uit over de Kalahariwoestijn en vormt het de grootste inlandige delta van de wereld: een labyrint van duizenden grote en kleine stromen en kreken, die kleine eilandjes omringen.
De Okavango Delta is 15.000 km² groot en bestaat uit uitgestrekte gebieden met papyrusriet, lage vlakke eilandjes bedekt met bomen, kristalheldere waterwegen en palmen.


De toekomst van de Okavango Delta

Men denkt dat de delta langzaam oostwaarts beweegt. Zelfs schijnbaar onbelangrijke gebeurtenissen zoals een nijlpaardenpad kan de koers van het water veranderen over grote oppervlaktes.