• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve is misschien wel het meest gevarieerde wildpark van Botswana. Het meest enthousiast zijn wij over een game drive waarbij we leeuwen, cheeta's en luipaarden pal voor ons neus zagen!Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Moremi Game Reserve

Het Moremi Game Reserve ligt in het oostelijke deel van de Okavango Delta en kenmerkt zich door dichte begroeiing van acacia’s. Het wild in Moremi is zeer gevarieerd en talrijk. In dit ca. 3.000 km² grote gebied, variërend van savannelandschap en moerassige gebieden tot dichte wouden, komen onder meer vele antilopensoorten, giraffen, buffels, zebra’s en olifanten voor, maar ook leeuwen, luipaarden, hyena’s, cheeta’s en de bedreigde wild dogs.
Het grootste gedeelte is bebost land, maar het oostelijke en noordelijke gedeelte zijn een combinatie van harde grond, kreekjes, papyrus en bosland.


Beste reistijd voor Moremi Game Reserve

Tussen oktober en februari is de beste tijd om de moerassen van Moremi te bezoeken. Tussen mei en augustus is het de beste tijd voor de vogelaars.