• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Chobe National Park

In het Chobe National Park leven veel olifanten. Maak een game drive en houdt uw camera gereed, zodat u ze op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Ook de prachtige zonsondergangen tijdens een boottocht over de Chobe-rivier zijn een lust voor uw (camera-) oog.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Reisinformatie Chobe National Park

Chobe National Park is een beschermd natuurgebied van ruim 10.000 km2, op slechts twee uur rijden van de grens met Zimbabwe en Zambia, waardoor u het gemakkelijk kunt combineren met een bezoek aan de Victoria Watervallen. In Chobe leven grote kuddes olifanten, ook tal van antilopensoorten zoals de kudu, eland en tsessebe. De rode lechwe en de zeer zeldzame puku komen alleen in Botswana voor. Ook vogelaars komen hier volop aan hun trekken, met maar liefst zo’n 440 soorten. De Chobe-rivier is de natuurlijke grens met Namibië; vooral in het droge seizoen ziet u hier veel wilde dieren.


Het zuidelijke deel van Chobe National Park

Savuti, het zuidelijke deel van Chobe, is uitsluitend per vliegtuig of met een 4-WD voertuig te bereiken. Dit gebied doet denken aan de uitgestrekte vlakten van Oostelijk Afrika. De temperaturen kunnen hoog oplopen. Er leven grote troepen leeuwen die rivaliseren met de hyena’s. Ook het andere grote wild is overvloedig aanwezig. Vooral de Savuti Channel is een gebied dat u niet mag missen tijdens uw vakantie in Botswana.


Hotels in Chobe National Park

Het kan zomaar gebeuren dat er leeuwen op het gras bij het zwembad van uw lodge liggen! Tussen Savuti en Moremi ligt de werkelijk schitterende Khwai-rivier. Ook in de droge tijd zorgt deze rivier voor een overvloed aan wild.