• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Sapa

In het noorden van Vietnam leven vele bergvolkeren nog op authentieke wijze. Ze gaan gekleed in rijk gekleurde, traditionele klederdracht. De markten waar zij hun waar verkopen, vormen dan ook een kleurrijk feest voor alle zintuigen!Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Sapa

In het noorden van Vietnam leven vele bergvolkeren nog op authentieke wijze. Ze gaan gekleed in rijk gekleurde, traditionele klederdracht. De markten waar zij hun waar verkopen, vormen dan ook een kleurrijk feest voor alle zintuigen! Het bekendste minderhedengebied is in de directe omgeving van de plaats Sapa, per nachttrein vanuit Hanoi te bereiken. Sapa was vroeger onder Franse kolonisten zeer populair als vakantieoord vanwege de gunstige ligging op 1600 meter hoogte en haar relatief koele klimaat. Bijna elke dag is er in een van de dorpjes in de buurt wel een kleurrijke markt. U vindt hier de volkeren van de Hmong, de Dzay en de Dzao.