• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Hanoi Wartime Immersion

Indicatieprijs € 97,- p.p. Meer infoImpressies


Over Hanoi Wartime Immersion

Wilt u meer leren over de geschiedenis van de verschillende oorlogen in Vietnam, dan is deze excursie iets voor u! Met een ervaren gids gaat u in en in de omgeving van Hanoi op zoek naar historische overblijfselen en gebouwen. Allereerst bezoekt u het Vietnamees Militair Museum, waar u goed idee krijgt over de verschillende oorlogen waarbij Vietnam betrokken was. Vervolgens staat de Hanoi Citadel op het programma. Vlakbij is een recentelijk geopende bunker, die tijdens de Amerikaanse oorlog gebruikt werd dor de militaire leiders. Dan rijdt u naar het dorpje Ngoc Ha Village, waar u midden ineen meer nog steeds het wrak ziet van een B-52 bommenwerper. Tijd voor een nostalgische lunch bij een lokaal restaurant, waarna u geniet van een kopje Vietnamese koffie in een blokhuis uit de Franse tijd terwijl u uitkijkt over het Westelijk Meer. 's Middags ziet u bij het B-52 Museum beelden van het Amerikaanse bombardement in 1972. De laatste stop van de dag is Maison Centrale, ook 'Hanoi Hilton genoemd, de beruchte gevangenis waar de Amerikaanse piloten tijdens de oorlog werden gevangengezet.
N.B. De lunch bestaat uit een lokale maaltijd bij Cua Hang An Uong Mau Dich so 37, waar u in de stijl van Hanoi's subsidieperiode gerechten bestelt volgens een vouchersysteem. U wordt omringd door nostalgische spullen uit de naoorlogse periode (1975-1986) en geniet van een combinatie van populaire Vietnamese gerechten en typische gerechten van producten die tijdens de oorlog voorradig waren.

Inbegrepen

 • Excursie volgens beschrijving
 • Begeleiding van een Engelssprekende gids
 • Lokale maaltijd
 • Transfers van en naar uw hotel in Hanoi.

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven zoals fooien en drankjes.

Excursie:
Hanoi Wartime Immersion
Locatie:
Hanoi
Indicatieprijs:
€ 97 (per persoon)Soort excursie

Prive

Aanvang

Om 08.00 uur.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 7 tot 8 uur.

Begint uw vakantie in het noorden van Vietnam, dan vliegt u naar de hoofdstad van Vietnam, Hanoi. Deze stad heeft haar aangename, provinciale karakter weten te bewaren.