• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Zuid-Vietnam

Het mooiste van het zuiden van Vietnam is de Mekong-delta, de belangrijkste plek van de rijstproductie in heel Azië. De hele omgeving wordt gekenmerkt door rijstvelden zo ver als het oog reikt! Het beste om de delta te ontdekken is met een sampan-boot waarbij u op plekjes komt waar slechts weinigen komen.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Zuid-Vietnam compleet te maken.

Cu Chi Tunnels

Vanuit Ho Chi Minh-Stad, voorheen Saigon, kunt u tijdens een ochtendexcursie de indrukwekkende tunnels van Cu Chi bezoeken, waar de bevolking al in 1948 wapenvoorraden voor de Fransen verborg. Tijdens de oorlog met de Amerikanen werden de tunnels verder uitgebreid.

Mekong Delta & My Tho

In het hart van de Mekong-delta, de rijstschuur van Azië en een labyrint van kanalen, bevindt zich My Tho. Vanuit hier maakt u een boottochtje over de Mekong-rivier en stopt u onder meer bij de Ving Trang-pagode. Deze omgeving kenmerkt zich door boomgaarden, rijstvelden en vele bedrijvige waterwegen. U passeert lokale dorpjes en slaat het leven op de oevers gade.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Zuid-Vietnam

Een van de belangrijkste aanvlieghavens voor een rondreis Vietnam ligt in het zuiden van Vietnam: Ho Chi Minh-Stad. Maar het zuiden van Vietnam is ook het gebied van de Mekong-Delta. Dit gebied is de belangrijkste rijstschuur van Vietnam en tevens een biologische schatkist, omdat hier meer dan 1000 verschillende diersoorten leven. Het is zeker interessant om een bezoek te brengen aan één van de vele kleurrijke markten in deze regio. Of combineer uw rondreis Vietnam met Cambodja, dan doorkruist u ook de mekong-Delta en het zuiden van Vietnam.


Belangrijkste steden en bezienswaardigheden van Zuid-Vietnam

Ho Chi Minh-Stad

Ho Chi Minh-Stad (Saigon) is een van de steden die u wat ons beslist moet aan doen tijdens uw vakantie in Vietnam.Ho Chi Minh-Stad is tegenwoordig een drukke, tamelijk chaotische en kosmopolitische stad.
Lees meer over Ho Chi Minh-Stad >

Mekong-Delta

Dit gebied is de belangrijkste rijstschuur van het land en tevens een

biologische schatkist, omdat hier meer dan 1000 verschillende

diersoorten worden aangetroffen.
Lees meer over Mekong-Delta >