• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Lake Taupo

Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland, en het is 20.000 jaar geleden ontstaan door een uitbarsting van de Taupo vulkaan. Het is onderdeel van het Tongariro National Park. In dit gebied ligt een schitterend vulkanisch gebergte.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Lake Taupo

Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland, en het is 20.000 jaar geleden ontstaan door een uitbarsting van de Taupo vulkaan. Het is onderdeel van het Tongariro National Park. In dit gebied ligt een schitterend vulkanisch gebergte.


Vissen en varen

Als u een visliefhebber bent, dan is Lake Taupo een absolute aanrader voor tijdens uw rondreis Nieuw-Zeeland. Er leven in dit meer namelijk zeer grote forellen. Ook voor anderen worden hier vele activiteiten georganiseerd. Op het zoetwatermeer kunt u bijvoorbeeld ‘scenic cruises’ kunt maken. U vaart dan met een comfortabele cruiseboot over het meer, terwijl u uitleg krijgt over de planten en dieren die u onderweg tegenkomt. Wilt u liever actief bezig zijn? Dan kunt u op het meer kajakken of raften.


Lake Taupo Village

Maar ook aan de oevers van Lake Taupo kunt u uw sportiviteit laten zien, bijvoorbeeld per mountainbike. Na alle inspanning kunt u heerlijk ontspannen in een van de kleine, gezellige plaatsjes, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten die geserveerd worden in de vele restaurantjes. Onder het eten geniet u van prachtige vergezichten over Lake Taupo en de bergen eromheen. Wilt u een aandenken aan uw rondreis Nieuw-Zeeland? Bezoek dan een van de kleine boetiekwinkeltjes en koop een leuk souvenir voor thuis.