• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Coromandel

Coromandel is een contrastrijk gebied waar u een trek door het dichte woud van de kauri-bomen kunt afwisselen met een rustige wandeling door diverse sfeervolle plaatsjes waar zich vele kunstenaars hebben gevestigd vanwege de inspiratie die dit gebied hen geeft.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Reisinformatie Coromandel

Coromandel is een contrastrijk gebied waar u een trek door het dichte woud van de kauri-bomen kunt afwisselen met een rustige wandeling door diverse sfeervolle plaatsjes waar zich vele kunstenaars hebben gevestigd vanwege de inspiratie die dit gebied hen geeft. U kunt in de cafe's terecht voor een eenvoudige fish & chips-maaltijd, maar ook in een gourmetrestaurant van rivierkreeftjes genieten. Coromandel is een geliefde vakantiebestemming voor de Nieuw-Zeelanders om heerlijk te ontsnappen aan het leven van alle dag.
Activiteiten en excursiemogelijkheden op Coromandel


• Warmwaterbronnen:Er zijn warmwaterbronnen die onder het zand borrelen bij Hot Water Beach. Met een gehuurde schep kunt u een gat in het zand graven en heerlijk van uw eigen privé-spa genieten.
• Wandelen in het Coromandel Forest Park
Vraag ons naar de mogelijkheden voor deze en andere excursies op Coromandel.